Images in support.34sp.com broken?

 
Post new topic   Reply to topic    34SP.com Forum Index // FAQ Suggestions / Omissions / Errors !!!
View previous topic :: View next topic  
Author Message
spfweb
34SP Newbie
34SP Newbie


Joined: 02 Jun 2003
Posts: 7
Location: UK

PostPosted: Tue May 29, 2007 11:12 pm    Post subject: Images in support.34sp.com broken? Reply with quote
Some images in support.34sp.com point to www.beta.34sp.com.

E.g. http://support.34sp.com/index.php?a=87 has one image whose source is https://www.beta.34sp.com/support/userimages/ssl1.jpg

As a result, my browser (Safari 2.0.4) wont load them complaining about an 'untrusted server certificate'?

Is this right?


Cheers,
Steve.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
SfCommand
Super Member
Super Member


Joined: 14 Dec 2001
Posts: 2642

PostPosted: Wed May 30, 2007 8:19 am    Post subject: Reply with quote
We are aware of this, and will be correcting them starting today.
_________________
Mike
Back to top
View user's profile Send private message
SfCommand
Super Member
Super Member


Joined: 14 Dec 2001
Posts: 2642

PostPosted: Wed May 30, 2007 4:47 pm    Post subject: Reply with quote
All of the articles should now be updated to refer to images in the correct place
_________________
Mike
Back to top
View user's profile Send private message
spfweb
34SP Newbie
34SP Newbie


Joined: 02 Jun 2003
Posts: 7
Location: UK

PostPosted: Wed May 30, 2007 7:36 pm    Post subject: Reply with quote
Thanks SfCommand, all back to normality!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Post new topic   Reply to topic    34SP.com Forum Index // FAQ Suggestions / Omissions / Errors !!! All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group