Forum problems

 
Post new topic   Reply to topic    34SP.com Forum Index // FAQ Suggestions / Omissions / Errors !!!
View previous topic :: View next topic  
Author Message
philr
Super Member
Super Member


Joined: 05 Nov 2003
Posts: 990
Location: Exeter

PostPosted: Sun Dec 14, 2008 11:30 pm    Post subject: Forum problems Reply with quote
Underneath the menu at the top of this page, there are two links:

Current Location: 34SP.com > Support Forums

The "Support Forums" link points to http://forums.34sp.com/, which is fair enough but it breaks the forum cookies because they only work at http://www.forums.34sp.com/. Can someone please either fix this link or (preferably) fix the forum cookies so they work with or without the www prefix.

Also, the Font colour and Font size menus in the "Post a new topic" page are all over the place (click thumbnail below)

and when I move the mouse over the font colour menu, it jumps down because the help text (Font color: [color=red]text[/color] Tip: you can also use color=#FF0000) is too long to fit on one line. Not very user friendly
_________________
Phil Ronan
フィリップ・ローナン
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Post new topic   Reply to topic    34SP.com Forum Index // FAQ Suggestions / Omissions / Errors !!! All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group