Running cgi-bin scripts under 34sp Pro

 
Post new topic   Reply to topic    34SP.com Forum Index // Scripting Support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Oddverse
34SP Newbie
34SP Newbie


Joined: 02 Nov 2003
Posts: 4

PostPosted: Fri Nov 15, 2013 7:58 am    Post subject: Running cgi-bin scripts under 34sp Pro Reply with quote
My account was recently upgraded from Personal to Professional - everything seems to have gone okay, and I can see from my ftp that all the files seem to be in place.

I'm having teething problems, though - I regularly run a script at [sitename].com/cgi-bin/[script].cgi by entering the URL into my browser.

Since the upgrade, this has been giving me an internal server error.

I'm guessing the pro package either means I can't run the script any more, or I'm pointing my browser in the wrong place, or I need to enable something.

Any suggestions?
Back to top
View user's profile Send private message
peterwt
34SP User


Joined: 22 Mar 2001
Posts: 230
Location: South Wales

PostPosted: Sat Nov 16, 2013 10:34 am    Post subject: Reply with quote
My account was also moved from Personal to Professional hosting this week and I had the same problem on Perl scripts. I set the script permissions to 0755 and they now work.
_________________
Peter
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Oddverse
34SP Newbie
34SP Newbie


Joined: 02 Nov 2003
Posts: 4

PostPosted: Sun Nov 17, 2013 12:47 pm    Post subject: Reply with quote
That makes sense - and it's exactly what my problem was - thanks for your help.
Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    34SP.com Forum Index // Scripting Support All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group